Sierhek: veel meer dan een omheining

Het woord “hek” betekent volgens Van Dale: omheining van hout of metaal. Wij vinden dat deze omschrijving ons sierhek ernstig tekort doet. Een sierhek beschermt niet alleen uw huis en haard, maar is ook een waardevolle verfraaiing. Zoals het interieur van een huis iets vertelt over haar bewoners, vertelt ook de buitenkant iets over ons. Of dat nu om een woning gaat of om een bedrijf.

Duurzame kwaliteit

poort kooiman wolvega2

Onze vakkundig gesmede sierhekken gaan meer dan een leven lang mee. Een standaard topkwaliteit verkrijgen wij door onze hekwerken te verzinken en te coaten:

  • volbad verzinkt: beter is er niet. Kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd
  • het beste lakwerk; poedercoating

Een hek naar uw wens

hekwerkwitte boog

Bij een sierhek dat zo duurzaam is, is het uiteraard belangrijk dat deze helemaal naar wens is. Samen met u zorgen wij voor een kwaliteitsproduct dat helemaal bij uw wensen en uw situatie past. Wij bieden standaard een ruime keuze uit modellen, van modern tot klassiek. Uw persoonlijke wensen krijgen bij de definitieve afwerking volop de ruimte.

Electrische aandrijving:

Gemak dient de mens. Daarom verzorgen wij ook een automatische elektrische aandrijving om uw hek op afstand te kunnen openen (eventueel te combineren met een automatische opener van uw garagedeur). Wij voeren het merk Fadini, wat staat voor degelijkheid en kwaliteit.

Onze elektrisch hydraulische aandrijvingen zijn bijzonder degelijk, en veilig. Ook hebben de aandrijvingen nagenoeg geen onderhoud nodig. Natuurlijk kunnen wij bestaande hekwerken aanpassen om deze geschikt te maken voor aandrijving.

Enkele bedieningsmogelijkheden:

  • met een compacte afstandsbediening
  • met een sleutel
  • met een codeklavier
  • intercom, met of zonder camera
handzendernaarhek

Waarom wij onze hekken zelf plaatsen

Als siersmederij zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor een onberispelijke kwaliteit. Wij plaatsen ons hek ook zelf. Vakkundig plaatsen is een must om er voor te zorgen dat u tot in de verre toekomst profiteert van uw nieuwe sierhek.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. In het fotoboek vindt u meer voorbeelden.